БЛОГ | Менаџментот во пракса

Мисли, практики, менаџерски подвизи и совети за успешно водење на себеси, бизнисот, операциите и иднината!

  • All
  • Блог | Менаџментот во пракса

НАТПРЕВАР ЗА
СТИПЕНДИИ

Ден
Час
Мин
Сек

Матурант или на возраст до 22 години, пријави се на натпреварот и можеш да освоиш стипендија до 60% од школарината на студиите по бизнис или маркетинг менаџмент!

Да, ќе се пријавам!
Не, благодарам, не сум за стипендија :)