БАС СКОПЈЕ | Јане Сандански 111/2
БАС БИТОЛА | Херцег Нови 6

Каде да не најдете:

ЛОКАЦИИ

Скопје | Јане Сандански 111/2
Битола | Херцег Нови 6

КОНТАКТИ

Телефони:
Скопје | + 389 (0)2 2455 754
Битола | +389 (0)47 225 218

Емаил: info@bas.edu.mk

Работно време

Студентска служба и информации:

ПОН-ПЕТ 08:00 – 16:00

Заследете нé

НАТПРЕВАР ЗА
СТИПЕНДИИ

Ден
Час
Мин
Сек

Матурант или на возраст до 22 години, пријави се на натпреварот и можеш да освоиш стипендија до 60% од школарината на студиите по бизнис или маркетинг менаџмент!

Да, ќе се пријавам!
Не, благодарам, не сум за стипендија :)

Известување за технички проблем

Почитувани, во моментов телефонскиот број на БАС Скопје (02 2455 754) е во прекин. Додека се работи на отклонување на техничкиот проблем, ве молиме побарајте не на info@bas.edu.mk, опцијата за chat на самата веб страница или кај колегите во БАС Битола на 047 225 218

Ќе пишам на мејл

Со кликање на ова копче, ќе ви се отвори нова страница или вашиот емаил клиент преку кој ќе може да ни пишете директно порака на info@bas.edu.mk.

Во ред
Испрати ни ги твоите податоци и нашиот тим ќе те контактира

СТАНИ СТУДЕНТ НА БАС