БАС Билтен

Официјални новости и соопштенија на БАС.

 • All Post
 • Uncategorized
 • Блог | Менаџментот во пракса
 • Објави во билтенот
 • Партнерски организации
  •   Back
  • Специјалистички трудови
  • Службени објави
  • БАС | Симпозиум
  • БАС | Конференција
  • Завршени постапки за барања за информации од личен карактер
  • Зборник на апстракти (симпозиуми)
  • Зборник на трудови (симпозиуми)
  • Зборник на апстракти (конференции)
  • Зборник на трудови (конференции)
  •   Back
  • Завршени постапки за барања за информации од личен карактер
  •   Back
  • Зборник на апстракти (симпозиуми)
  • Зборник на трудови (симпозиуми)
Load More

End of Content.

Одбрани на специјалистички трудови

 • All Post
 • Uncategorized
 • Блог | Менаџментот во пракса
 • Објави во билтенот
 • Партнерски организации
  •   Back
  • Специјалистички трудови
  • Службени објави
  • БАС | Симпозиум
  • БАС | Конференција
  • Завршени постапки за барања за информации од личен карактер
  • Зборник на апстракти (симпозиуми)
  • Зборник на трудови (симпозиуми)
  • Зборник на апстракти (конференции)
  • Зборник на трудови (конференции)
  •   Back
  • Завршени постапки за барања за информации од личен карактер
  •   Back
  • Зборник на апстракти (симпозиуми)
  • Зборник на трудови (симпозиуми)
Повеќе објави...

Нема повеќе објави

НАТПРЕВАР ЗА
СТИПЕНДИИ

Ден
Час
Мин
Сек

Матурант или на возраст до 22 години, пријави се на натпреварот и можеш да освоиш стипендија до 60% од школарината на студиите по бизнис или маркетинг менаџмент!

Да, ќе се пријавам!
Не, благодарам, не сум за стипендија :)

Известување за технички проблем

Почитувани, во моментов телефонскиот број на БАС Скопје (02 2455 754) е во прекин. Додека се работи на отклонување на техничкиот проблем, ве молиме побарајте не на info@bas.edu.mk, опцијата за chat на самата веб страница или кај колегите во БАС Битола на 047 225 218

Ќе пишам на мејл

Со кликање на ова копче, ќе ви се отвори нова страница или вашиот емаил клиент преку кој ќе може да ни пишете директно порака на info@bas.edu.mk.

Во ред
Испрати ни ги твоите податоци и нашиот тим ќе те контактира

СТАНИ СТУДЕНТ НА БАС