• Додипломски
  студии по

  БИЗНИС МЕНАЏМЕНТ

 • Постдипломски
  студии по

  СТРАТЕГИСКИ МЕНАЏМЕНТ

 • ТРАНСФЕР НА ЕКТС

 • СТУДИРАЈ НА

  ДАЛЕЧИНА

  • Што: Студирање, независно каде се наоѓа студентот
  • За кого: За сите објективно спречени кандидати да ја следат редовната настава
  • Како: Со прилoжување на соодветен доказ за објективна спреченост
 • Единствена
  студентска

  ПРАКСА

  Обезбедена студентска пракса за сите редовни студенти!

  Стекнување на практични искуства!

  Поврзување на теоријата и праксата, додека траат студиите.

   

  Добредојдовте!

  17621822_1380561405348079_7830469601317602603_o
  Професионални студии по менаџмент. На едно место, прераснете во професионален менаџер спремен за управување и водење на бизнис од првиот работен ден!
  Прочитајте повеќе за БАС

  Имате прашање?

  1250
  ЗАПИШАНИ СТУДЕНТИ
  60
  ПРЕДАВАЧИ И МЕНТОРИ
  700
  ДИПЛОМИРАНИ СТУДЕНТИ
  200
  НАСТАНИ

  Блог | Менаџментот во пракса

  Професионални студии по менаџмент!

  Склучете договор за студирање на студиите по Бизнис менаџмент или стратегиски менаџмент!

  Стани наш студент!

  Придружи се на нашето семејство професионални менаџери!

  Што велат нашите студенти!

  петар

  Петар Керамитчиев

  Дипломиран оперативен менаџер

  „Дипломирав на БАС пред 5 години. Ниту еднаш потоа не помислив дека сум направил погрешна одлука.“

  Ana Marija Mojanovska (2)

  Ана Марија Мојановска

  Студент во втора година

  „БАС е моето второ семејство. Образовна институција која ми го креира животниот патоказ на мојот успех. Кога го правите нештото со љубов и желба, тогаш знаете дека сте на вистинскиот пат.“

  elena

  Елена Блажевска

  Community manager во Dorado games

  Уживав во студентските години, а огромна причина за тоа е атмосферата на БАС и односот на сите професори. По дипломирањето се уверив дека БАС е една од најдобрите одлуки што сум ги направила.

  матеј

  Матеј Поповски

  Комерцијалист во „Супер 5ка“

  БАС е доказ дека студените заслужуваат внимание и почит. Единствената повратна информација за којашто сум горд и благодарен. БАС е мост кој ги поврзува студентите преку Еразмус+ програмата со реномираните универзитети. Едноставно, БАС е чекор пред другите!

  jovana micevska

  Јована Мицевска

  Професионален спортист

  БАС ме научи креативно да размислувам, да го насочам моето внимание кон актуелни теми од областа на бизнисот и менаџментот и ми даде насока кон остварување на мојот сон како успешен претприемач. Задоволство е да се работи со врвни професори од кои можеме многу да научиме. Знам дека БАС е мојот правилен избор.

  Нашите партнерски организации