Студирај еден семестар во странство преку програмата Еразмус+!

Еразмус+ е добро познатата програма за развој и унапредување на високото образование. БАС е дел од Еразмус+ европското семејство и сме дел од новиот Еразмус+ чартер 2021-2027. Ова значи дека како наши студенти може да реализирате дел од студиите (студиски престој во странство) на некој од факултетите/универзитетите со кои имаме меѓуинституционални договори за соработка. Целиот процес во БАС е споведуван од Координатор за Еразмус+ кој ги води студентите низ процесот.

Е+ Партнери

Србија (Белград)

https://singidunum.ac.rs/

Турција (Токат-Турхал)

https://gop.edu.tr/Default.aspx?d=en-US

 

ЛАТВИЈА (Рига)

College of business administration

https://bvk.lv

НАТПРЕВАР ЗА
СТИПЕНДИИ

Ден
Час
Мин
Сек

Матурант или на возраст до 22 години, пријави се на натпреварот и можеш да освоиш стипендија до 60% од школарината на студиите по бизнис или маркетинг менаџмент!

Да, ќе се пријавам!
Не, благодарам, не сум за стипендија :)

Известување за технички проблем

Почитувани, во моментов телефонскиот број на БАС Скопје (02 2455 754) е во прекин. Додека се работи на отклонување на техничкиот проблем, ве молиме побарајте не на info@bas.edu.mk, опцијата за chat на самата веб страница или кај колегите во БАС Битола на 047 225 218

Ќе пишам на мејл

Со кликање на ова копче, ќе ви се отвори нова страница или вашиот емаил клиент преку кој ќе може да ни пишете директно порака на info@bas.edu.mk.

Во ред
Испрати ни ги твоите податоци и нашиот тим ќе те контактира

СТАНИ СТУДЕНТ НА БАС