БЛОГ | Менаџментот во пракса

Мисли, практики, менаџерски подвизи и совети за успешно водење на себеси, бизнисот, операциите и иднината!

  • All
  • Блог | Менаџментот во пракса

Early Bird кампања за матуранти!

Пријави се најдоцна до 10.03 и можеш да добиеш 50% попуст на вкупната школарина за додипломските студии на БАС!

Не благодарам, не сум матурант. (Затвори го овој прозорец)

50% попуст на школарината!