ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Што има во БАС за вас?

Дознајте повеќе што добивате како студент или клиент на БАС

Студентите велат за БАС:

Елена Блажевска COMMUNITY MANAGER ВО DORADO GAMES

Уживав во студентските години, а огромна причина за тоа е атмосферата на БАС и односот на сите професори. По дипломирањето се уверив дека БАС е една од најдобрите одлуки што сум ги направила.

Матеј Поповски КОМЕРЦИЈАЛИСТ ВО „СУПЕР 5КА“

БАС е доказ дека студените заслужуваат внимание и почит. Единствената повратна информација за којашто сум горд и благодарен. БАС е мост кој ги поврзува студентите преку Еразмус+ програмата со реномираните универзитети. Едноставно, БАС е чекор пред другите!

Јована Мицевска Професионален спортист

БАС ме научи креативно да размислувам, да го насочам моето внимание кон актуелни теми од областа на бизнисот и менаџментот и ми даде насока кон остварување на мојот сон како успешен претприемач. Задоволство е да се работи со врвни професори од кои можеме многу да научиме. Знам дека БАС е мојот правилен избор.

Петар Керамитчиев ДИПЛОМИРАН ОПЕРАТИВЕН МЕНАЏЕР

„Дипломирав на БАС пред 5 години. Ниту еднаш потоа не помислив дека сум направил погрешна одлука.“

Ана Марија Мојановска Студент на БАС во втора година

„БАС е моето второ семејство. Образовна институција која ми го креира животниот патоказ на мојот успех. Кога го правите нештото со љубов и желба, тогаш знаете дека сте на вистинскиот пат.“

НАТПРЕВАР ЗА
СТИПЕНДИИ

Ден
Час
Мин
Сек

Матурант или на возраст до 22 години, пријави се на натпреварот и можеш да освоиш стипендија до 60% од школарината на студиите по бизнис или маркетинг менаџмент!

Да, ќе се пријавам!
Не, благодарам, не сум за стипендија :)

Известување за технички проблем

Почитувани, во моментов телефонскиот број на БАС Скопје (02 2455 754) е во прекин. Додека се работи на отклонување на техничкиот проблем, ве молиме побарајте не на info@bas.edu.mk, опцијата за chat на самата веб страница или кај колегите во БАС Битола на 047 225 218

Ќе пишам на мејл

Со кликање на ова копче, ќе ви се отвори нова страница или вашиот емаил клиент преку кој ќе може да ни пишете директно порака на info@bas.edu.mk.

Во ред
Испрати ни ги твоите податоци и нашиот тим ќе те контактира

СТАНИ СТУДЕНТ НА БАС