Ден.
Час.
Мин.
Сек.

НАТПРЕВАР ЗА СТИПЕНДИИ 2024

Матуранти или студенти до 22 години возраст: Пријавете се и очекувајте натамошни инструкции на вашиот мејл!

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Што има во БАС за вас?

Дознајте повеќе што добивате како студент или клиент на БАС

Студентите велат за БАС:

Елена Блажевска COMMUNITY MANAGER ВО DORADO GAMES

Уживав во студентските години, а огромна причина за тоа е атмосферата на БАС и односот на сите професори. По дипломирањето се уверив дека БАС е една од најдобрите одлуки што сум ги направила.

Матеј Поповски КОМЕРЦИЈАЛИСТ ВО „СУПЕР 5КА“

БАС е доказ дека студените заслужуваат внимание и почит. Единствената повратна информација за којашто сум горд и благодарен. БАС е мост кој ги поврзува студентите преку Еразмус+ програмата со реномираните универзитети. Едноставно, БАС е чекор пред другите!

Јована Мицевска Професионален спортист

БАС ме научи креативно да размислувам, да го насочам моето внимание кон актуелни теми од областа на бизнисот и менаџментот и ми даде насока кон остварување на мојот сон како успешен претприемач. Задоволство е да се работи со врвни професори од кои можеме многу да научиме. Знам дека БАС е мојот правилен избор.

Петар Керамитчиев ДИПЛОМИРАН ОПЕРАТИВЕН МЕНАЏЕР

„Дипломирав на БАС пред 5 години. Ниту еднаш потоа не помислив дека сум направил погрешна одлука.“

Ана Марија Мојановска Студент на БАС во втора година

„БАС е моето второ семејство. Образовна институција која ми го креира животниот патоказ на мојот успех. Кога го правите нештото со љубов и желба, тогаш знаете дека сте на вистинскиот пат.“