Одбрана на специјалистички труд: Зало Муфтари

Влијанието на лидерот во процесот на иновацијата во организациите

 

Ментор: Проф. д-р Таип Јакупи

Претседател на комисијата: проф. д-р Тони Соклевски

Трет член: Проф. д-р Гордана Тасевска

 

Датум и час на одбрана: 07/05/2022 11:00am

Day
Hr
Min
Sec

Пријави се пред истекот на времето и очекувај ги натамошните инструкции на твојот емаил!

Еве, веднаш ќе се пријавам!
Не благодарам, не ми треба стипендија X