Одбрана на специјалистички труд: Филип Јовановски

Влијанието на дигитализацијата врз развојот на бизнисот

 

Ментор: Проф. д-р Дијана Ивановска Пржо

Претседател на комисијата: Проф. д-р Лидија Стефановска

Трет член: Проф. д-р Гордана Тасевска

 

Датум и час на одбрана: 04/10/2023 13:00pm

Early Bird кампања за матуранти!

Пријави се најдоцна до 10.03 и можеш да добиеш 50% попуст на вкупната школарина за додипломските студии на БАС!

Не благодарам, не сум матурант. (Затвори го овој прозорец)

50% попуст на школарината!