ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ

БИЗНИС МЕНАЏМЕНТ

Студии за бизнис и оперативни менаџери, надлежни за сите аспекти и операции во бизнисот. Три години, 6 семестри и 180 ЕКТС до Дипломиран Бизнис менаџер.

МАРКЕТИНГ МЕНАЏМЕНТ

Стручни и професионални маркетинг менаџери и се потребни на секоја компанија, и тукму затоа БАС ја создаде оваа програма. Три години, 6 семестри и 180 ЕКТС до Дипломиран Маркетинг менаџер

ПОСТДИПЛОМСКИ СТУДИИ

СТРАТЕГИСКИ МЕНАЏМЕНТ

Специјалистички студии за стратегиски менаџери. Менаџери кои гледаат надалеку и ја водат и развиваат својата компанија. Едногодишни студии, 60 ЕКТС и диплома - Специјалист по стратегиски менаџмент.

Day
Hr
Min
Sec

Пријави се пред истекот на времето и очекувај ги натамошните инструкции на твојот емаил!

Еве, веднаш ќе се пријавам!
Не благодарам, не ми треба стипендија X