Бизнис академија Смилевски – БАС за Денот на жената 8 ми Март

Бизнис академија Смилевски – БАС како општествено одговорна образовна институција и оваа година на припадничките на понежниот пол им го честита 8 ми Март – Денот на жената. Студентите од БАС со големо внимание, посветено и одговорно ја посетија партнерската организација Фустеларко борец од Битола и со многу љубов и цвеќе ги израдуваа сите жени во оваа компанија. Вниманието […]

БАС ги отвори вратите на својата 16та генерација на студенти

Во просториите на БАС во Скопје и Битола, основачите, менаџментот и кадарот им посакаа добредојде на новата генерација на студенти, идни професионални менаџери за маркетинг и бизнис. На официјалната церемонија, односно, првиот академски час, бруцошите беа поздравени од основачите, професорите и соработниците на БАС, каде се потенцираше суштинската визија на наставата тука – поврзувањето на […]

Проф. д-р Маја Кузмановска, директорка на БАС гостин говорник на 43тото издание на Бизнис Кафе Македонија

На покана од организаторите на традиционалното Бизнис Кафе Македонија, директорката на БАС како прв гостин го обележа почетокот на 43тото издание на настанот. Проф. Маја зборуваше за својата кариера патека, за високото образование во РСМ и пошироко, за тимската работа и менаџментот како потреба и практика на современите компании.

Проект: „Стимулирање на зелени вработувања: прекугранични образовни и технолошки иновации“ (Г.ЕМ.С) “

ИПА програма за прекугранична соработка  Грција – Р.С. Македонија  2014 – 2020 г. Проект: „Стимулирање на зелени вработувања: прекугранични образовни и технолошки иновации“ (Г.ЕМ.С) “ Времетраење на проектот: 06.09.2022 година до 15.12.2023 година Проектот е финансиран од страна на ЕУ ИНТЕРРЕГ ИПА програмата за прекугранична соработка  Република Грција – Република Северна Македонија 2014 – 2020 […]

НАТПРЕВАР ЗА
СТИПЕНДИИ
2024

Day
Hr
Min
Sec

Пријави се пред истекот на времето и очекувај ги натамошните инструкции на твојот емаил!

Еве, веднаш ќе се пријавам!
Не благодарам, не ми треба стипендија X