Бизнис академија Смилевски – БАС за Денот на жената 8 ми Март

Бизнис академија Смилевски – БАС како општествено одговорна образовна институција и оваа година на припадничките на понежниот пол им го честита 8 ми Март – Денот на жената. Студентите од БАС со големо внимание, посветено и одговорно ја посетија партнерската организација Фустеларко борец од Битола и со многу љубов и цвеќе ги израдуваа сите жени во оваа компанија. Вниманието […]

Интервју за 24инфо | Ѓорѓиевски: Судирот на застарени и модерни вредности и сфаќања – проблем во изготвувањето стратегии во македонските компании

Интервју за порталот 24инфо na виш пред. м-р Иван Ѓорѓиевски – предавач на БАС во областа на оперативниот менаџмент. Целото интервју во прилог:

БАС ги отвори вратите на својата 16та генерација на студенти

Во просториите на БАС во Скопје и Битола, основачите, менаџментот и кадарот им посакаа добредојде на новата генерација на студенти, идни професионални менаџери за маркетинг и бизнис. На официјалната церемонија, односно, првиот академски час, бруцошите беа поздравени од основачите, професорите и соработниците на БАС, каде се потенцираше суштинската визија на наставата тука – поврзувањето на […]

Проф. д-р Маја Кузмановска, директорка на БАС гостин говорник на 43тото издание на Бизнис Кафе Македонија

На покана од организаторите на традиционалното Бизнис Кафе Македонија, директорката на БАС како прв гостин го обележа почетокот на 43тото издание на настанот. Проф. Маја зборуваше за својата кариера патека, за високото образование во РСМ и пошироко, за тимската работа и менаџментот како потреба и практика на современите компании.

Aqua Bar – Аква Бар

Компанијата АКВА БАР, со седиште на Ул. Благоја Стефковски бр. 40 Скопје, е формирана во 2006 година. АКВА БАР е застапник и ексклузивен дистрибутер за Македонија на диспанзери за вода и галони за вода(19 литри), која е и нејзина главна дејност. АКВА БАР е успешна компанија во Македонија водена од едуциран и инвентивен кадар со […]

Проект: „Стимулирање на зелени вработувања: прекугранични образовни и технолошки иновации“ (Г.ЕМ.С) “

ИПА програма за прекугранична соработка  Грција – Р.С. Македонија  2014 – 2020 г. Проект: „Стимулирање на зелени вработувања: прекугранични образовни и технолошки иновации“ (Г.ЕМ.С) “ Времетраење на проектот: 06.09.2022 година до 15.12.2023 година Проектот е финансиран од страна на ЕУ ИНТЕРРЕГ ИПА програмата за прекугранична соработка  Република Грција – Република Северна Македонија 2014 – 2020 […]

Истражување

Истражување: Влијанието на организациското учење и стилот на водството врз организациската конкурентност

Day
Hr
Min
Sec

Пријави се пред истекот на времето и очекувај ги натамошните инструкции на твојот емаил!

Еве, веднаш ќе се пријавам!
Не благодарам, не ми треба стипендија X