БАС ги отвори вратите на својата 16та генерација на студенти

Во просториите на БАС во Скопје и Битола, основачите, менаџментот и кадарот им посакаа добредојде на новата генерација на студенти, идни професионални менаџери за маркетинг и бизнис.

На официјалната церемонија, односно, првиот академски час, бруцошите беа поздравени од основачите, професорите и соработниците на БАС, каде се потенцираше суштинската визија на наставата тука – поврзувањето на теоријата и праксата.

Им посакуваме многу среќа и успех на нашите сегашни студенти, идни професионални менаџери!

Погледнете дел од атмосферата на првиот академски час во БАС Скопје и Битола: