Студирај современо, модерно и флексибилно!

Со професионалните студии по менаџмент на прв и втор циклус, прерасни во одличен менаџер подготвен за сите предизвици на твојот бизнис!

Како да станам студент на БАС?

Што добивам како студент на БАС?

НАТПРЕВАР ЗА
СТИПЕНДИИ

Ден
Час
Мин
Сек

Матурант или на возраст до 22 години, пријави се на натпреварот и можеш да освоиш стипендија до 60% од школарината на студиите по бизнис или маркетинг менаџмент!

Да, ќе се пријавам!
Не, благодарам, не сум за стипендија :)