Интервју за 24инфо | Ѓорѓиевски: Судирот на застарени и модерни вредности и сфаќања – проблем во изготвувањето стратегии во македонските компании

Интервју за порталот 24инфо na виш пред. м-р Иван Ѓорѓиевски – предавач на БАС во областа на оперативниот менаџмент. Целото интервју во прилог:

Истражување

Истражување: Влијанието на организациското учење и стилот на водството врз организациската конкурентност