ТРИ СТУДЕНТИ ПО ЦЕНА ЗА ЕДЕН!

Специјална понуда за компании „3 за 1“ која има уникатен модел на финансирање каде сите три страни подеднакво учествуваат во плаќање на школарината: Компанијата, нејзините вработени и ние од БАС.

30 години создаваме менаџери

Плаќај ја школарината на 48 рати преку:

Откриј повеќе за начините и условите за школарината на 02/2455-754 или на info@bas.edu.mk