НАТПРЕВАР ЗА СТИПЕНДИИ 2023!

Тест за кандидати за стипендија
[qsm quiz=3]
Day
Hr
Min
Sec

Пријави се пред истекот на времето и очекувај ги натамошните инструкции на твојот емаил!

Еве, веднаш ќе се пријавам!
Не благодарам, не ми треба стипендија X