Кампања за матуранти!

Пријави се најдоцна до 10 март!

Кампања за рани уписи за додипломските студии на БАС! Доколку оваа година си матурант, тогаш оваа кампања е за тебе! Добиј попуст од 50% на вкупната школарина за студирање на студиските програми Бизнис менаџмент или Маркетинг менаџмент. Местата се ограничени и затоа побрзај, прочитај ги условите и пријави се уште денес!

Пријавувањето е завршено. Очекувајте наскоро повик од нашите служби!

Тек на кампањата:

01.03 - 10.03РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ
10.03 - 20.03ПРЕДСЕЛЕКЦИЈА
22.03ОБЈАВУВАЊЕ

Кој ќе добие 50% попуст на школарина?

Начин и услови за учество

За да се пријавиш за учество во кампањата РАН УПИС 2024, потребно е:

По завршување на рокот за пријавување, во периодот од 10.03 до 20.03 ќе треба да ни ги доставиш следниве документи:

За сите прашања обратете ни се на: upisi@bas.edu.mk или на телефоните 02 2455 754 за БАС Скопје или 047 225 218 за БАС Битола

Пријавувањето е завршено.

Местата се ограничени! Побрзајте!