Бизнис академија Смилевски – БАС за Денот на жената 8 ми Март

Бизнис академија Смилевски – БАС како општествено одговорна образовна институција и оваа година на припадничките на понежниот пол им го честита 8 ми Март – Денот на жената.

Студентите од БАС со големо внимание, посветено и одговорно ја посетија партнерската организација Фустеларко борец од Битола и со многу љубов и цвеќе ги израдуваа сите жени во оваа компанија.

Вниманието и љубовта продолжи на Широк Сокак во Битола која беше втората дестинација на студенти од БАСкаде подарија цвеќе и им посакаа искрени желби за многу здравје, успех, љубов и радост.

Студентите на БАС градат и создаваат вистински вредности и ги негуваат вниманието и поддршката во сите сегменти на денешното општество. 

Day
Hr
Min
Sec

Пријави се пред истекот на времето и очекувај ги натамошните инструкции на твојот емаил!

Еве, веднаш ќе се пријавам!
Не благодарам, не ми треба стипендија X