…подготвени за работа уште од првиот работен ден.

Една од основните и суштински елементи во работата на БАС е соработката со реалниот бизнис сектор. Во тој контекст, соработката со компаниите од Р.С. Македонија ја засноваме на неколку нивоа:

  1. Редовни студенти на пракса преку целата година
  2. Школување на вработени во компаниите со посебни услови на соработка
  3. Специјално дизајнирани тренинг или обучувачки програми за различните потреби на компаниите.

 

Токму затоа, во БАС ставаме главен акцент на поврзување со теоријата со праксата и преку тоа поврзување се обидуваме нашите студенти да ги направиме подготвени за работа уште од првиот работен ден!

Компаниски пакет за студирање наменет за сите компании кои инвестираат во своите вработени

ТРИ СТУДЕНТИ ПО ЦЕНА НА ЕДЕН!

Компанискиот пакет „3 за 1“ има уникатен модел на финансирање каде сите три страни подеднакво учествуваат во плаќање на школарината: Компанијата, нејзините вработени и ние од БАС.

1/3 од школарината ја плаќа компанијата; 1/3 од школарината ја плаќаат вработените подеднакво; 1/3 од школарината е попуст од БАС
Единствен услов за искористување на пакетот е да се формира група од најмалку 3 вработените.

Може да се комбинираат додипломски и постдипломски студии!

бизнис менаџмент

Креираме врвни менаџери за ВАС!

Заедно со одличниот кадар и специјално дизајнираните студиски програми или тренинзи и обуки до врвен менаџерски кадар за било кое ниво во вашата организација!

Проф. д-р Цветко Смилевски


Ко-основач на БАС

Студиските програми по менаџмент на БАС ја отсликуваат модерната потреба од професионални, високо стручни и посветени менаџерски кадар. Академската заедница на БАС долги години работи на полето на остручување и обезбедување на одличен менаџерски кадар за потребите на македонските организации.

НАТПРЕВАР ЗА
СТИПЕНДИИ

Ден
Час
Мин
Сек

Матурант или на возраст до 22 години, пријави се на натпреварот и можеш да освоиш стипендија до 60% од школарината на студиите по бизнис или маркетинг менаџмент!

Да, ќе се пријавам!
Не, благодарам, не сум за стипендија :)

Известување за технички проблем

Почитувани, во моментов телефонскиот број на БАС Скопје (02 2455 754) е во прекин. Додека се работи на отклонување на техничкиот проблем, ве молиме побарајте не на info@bas.edu.mk, опцијата за chat на самата веб страница или кај колегите во БАС Битола на 047 225 218

Ќе пишам на мејл

Со кликање на ова копче, ќе ви се отвори нова страница или вашиот емаил клиент преку кој ќе може да ни пишете директно порака на info@bas.edu.mk.

Во ред
Испрати ни ги твоите податоци и нашиот тим ќе те контактира

СТАНИ СТУДЕНТ НА БАС