Седма меѓународна научна конференција и „Менаџерски муабети 5“

Минатата недела за нас беше многу важна од три аспекти:

  1. Ја организиравме седмата меѓународна научна конференција „Современите менаџерски предизвици и организациските науки“
  2. Ја организиравме петтата панел-дискусија „Менаџерски муабети 5“ и
  3. Го прославивме јубилејот на Групацијата БАС, БАС ИМ и Детра центар “30 години создаваме менаџери“


Сите овие активности ги реализиравме во периодот 03-05 ноември во БАС Битола. Среќни сме што имавме можност да слушнеме новитети во менаџментот; да дознаеме од прва рака како се справуваат менаџерите со тековните предизвици; да се видиме со стари пријатели со кои соработуваме низ годините како и да запознаеме нови лица со кои допрва ќе соработуваме.

30 години сме посветени на создавање професионални менаџери преку формално и неформално образование. Нашата посветеност и љубов кон образованието е сѐ поголема секој ден. Горди сме што имаме лојални и посветени вработени кои ги споделуваат истите вредности и принципи. Благодарни сме што имаме и партнери кои ја препознаваат вредноста на она што го правиме и сакаат да соработуваат со нас. Сето ова е голем поттик за нас да продолжиме уште повеќе и уште подобро во она што најдобро знаеме да го правиме- да создаваме професионални менаџери.

Погледнете како си поминавме на сликите во прилог:

A7R09976
A7R09952