Листа на запишани студенти на студиската програма Маркетинг Менаџмент во втор уписен рок – генерација 2023/2024

Листа на запишани студенти на студиската програма Маркетинг Менаџмент во втор уписен рок – генерација 2023/2024

Дел. бр: 0206-163/3-1
Датум: 15/09/2023
Day
Hr
Min
Sec

Пријави се пред истекот на времето и очекувај ги натамошните инструкции на твојот емаил!

Еве, веднаш ќе се пријавам!
Не благодарам, не ми треба стипендија X