Барање за пристап до информации од јавен карактер

Барање за пристап до информации од јавен карактер

Дел. бр: 0302-172/1
Датум: 06/07/2022
Day
Hr
Min
Sec

Пријави се пред истекот на времето и очекувај ги натамошните инструкции на твојот емаил!

Еве, веднаш ќе се пријавам!
Не благодарам, не ми треба стипендија X