Листа на запишани студенти на студиската програма Бизнис Менаџмент во прв уписен рок – генерација 2023/2024

Листа на запишани студенти на студиската програма Бизнис Менаџмент во прв уписен рок – генерација 2023/2024

Дел. бр: 0206-163/1-1
Датум: 30/08/2023
Day
Hr
Min
Sec

Пријави се пред истекот на времето и очекувај ги натамошните инструкции на твојот емаил!

Еве, веднаш ќе се пријавам!
Не благодарам, не ми треба стипендија X