ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани матуранти и кандидати за младинскиот предизвик, во поглед на новонастанатата глобална ситуација ве известуваме дека предизвикот ќе се трансформира во онлајн форма. Во интерес на општествената одговорност за намалување на ефектите од вирусот, БАС изготви модерна платформа преку која ќе се одржи младинскиот предизвик.

Вашето мислење ќе биде чуено и споделено, а најдобрите ќе освојат стипендии!

Очекувајте наскоро повеќе информации, чувајте се и почитувајте ги насоките од Министерството за Здравство. За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање на stipendii@bas.edu.mk!

Секое добро,
Тимот на БАС

РАСПОРЕД НА АКТИВНОСТИ

20/04/2020

ПРИЈАВИ СЕ НА НАТПРЕВАРОТ

Пријавувањето за онлајн натпреварот ќе се затвори на 20 април 2020г. во 23:59ч. Пријавете се веднаш преку формата подолу и очекувајте го тимот на БАС да ве исконтактира наскоро!

27/04/2020

СПОДЕЛИ ГО ТВОЕТО РЕШЕНИЕ!

Образованието е застарено. Во тебе е моќта да понудиш ново, иновативно и креативно решение! Очекувај ги инструкциите во твоето е-маил сандаче и внимавај на роковите. Најдобрите решенија ќе бидат наградени со стипендија од БАС.

КРЕИРАЈ ПРОМЕНА!

Креативно и динамично решавање на клучниот проблем со образованието. Застареност и промена кон иднината!

ПОКАЖИ ТАЛЕНТ

Покажи го својот талент на дело! Изнеси ги твоите размислувања за проблемот со образовниот систем, а дозволи ние да те наградиме со стипендија!

ОСВОИ СТИПЕНДИЈА

Сите учесници имаат единствена можност да се стекнат со стипендија за студирање на професионалните студии по менаџмент на БАС!

ПРОФЕСИОНАЛНИ СТУДИИ ПО МЕНАЏМЕНТ

БАС е професионално високо образование за сите кои сакаат да станат компетентни менаџери во модерниот бизнис свет!

Внесете имејл што го користите за да можеме да ви пратиме известувања или останати информации поврзани со предизвикот.
Внесете го вашиот мобилен телефон на кој можеме да ве контактираме. Внесете ги само 9те бројки без никакви дополнителни знаци или празен простор помеѓу нив.

Контакти

Локации:

Скопје | Јане Сандански 111/2
Битола | Херцег Нови бр. 6

Телефони

Скопје | 02/ 2 455 754
Битола | 047/ 225 218

Email:

stipendii@bas.edu.mk
info@bas.edu.mk

Scroll to top