Preaload Image

ИНФОРМАЦИИ ЗА УПИСИ 2022г.

Чекор 1: Конкурс, услови и студиски програми

Секоја година, БАС распишува конкурс за уписи во кој се наведени сите услови и детали околу студиските програми, предвидени слободни места, процедури за упис и слично. Во продолжение ги имате дадено посебно сите елементи од конкурсот.

Чекор 2: Пријава

Студии од прв циклус (додипломски)

БИЗНИС МЕНАЏМЕНТ

1300 ЕУР / ГОДИНА

Во договор со БАС, студентот може да ја отплаќа школарината на рати, по сопствена динамика. Без камати, без банкарски заеми и слично

Студии од втор циклус (постдипломски)

СТРАТЕГИСКИ МЕНАЏМЕНТ

1500 EUR

Во договор со БАС, студентот може да ја отплаќа школарината на рати, по сопствена динамика. Без камати, без банкарски заеми и слично.

Чекор 3: Договор