ПОВЕЌЕ ОД ДИПЛОМА!

БАС нуди студиски програми за додипломски и постдипломски студии: редовни, вонредни, студии на далечина и студии прилагодени на индивидуалните потреби на студентите.

СТУДИРАЈТЕ ТРОЈЦА ПО ЦЕНА ЗА ДВАЈЦА!

Студирај заедно со друштвото од средно или пак заедно со колегите од работа. Запишете се тројца студенти, а студирајте по цена на двајца. Попустот важи за било каква група од тројца (роднини, другари, пријатели, колеги), а видот на студиите може да се комбинираат (редовни, вонредни или комбинација од двете)

Пријавете се уште денес на info@bas.edu.mk или на пријавата подолу!

ЕКТС ТРАНСФЕР

„Заглави“ на друг факултет?
Пренеси ги твоите стекнати кредити на БАС и продолжи од каде што застана!

Пиши ни ги слушаните предмети на: ekts@bas.edu.mk и добиј попуст на школарината за пренесените кредити!

КОМПАНИСКИ ПАКЕТИ 3-за-1

БАС го нуди извонредниот компаниски пакет каде 3 студенти студираат по цена на 1. Имено, пакетот предвидува едукација на три вработени во една компанија, каде едната школарина ја плаќа компанијата, втората ја делат тројцата студенти, а третата е инвестиција на БАС! За повеќе информации или да закажете состанок пишете ни на info@bas.edu.mk

СТУДИРАЈ ПО СОПСТВЕНО ТЕМПО!

Немаш време од работа, деца, домашни обврски, а имаш желба да студираш?
Во БАС нудиме можност за креирање на индивидуална програма за студирање!

Информирај се на: info@bas.edu.mk

БАС | Кои сме ние?

Ние сме високообразовна институција која нуди исклучително професионални студии по менаџмент! Нашата мисија е оспособување на професионални менаџери кои ќе креираат позитивни промени во своите организации! Преку пристап заснован на партнерскиот однос меѓу професорот и идните менаџери, сегашни студенти, се обезбедува врвен развој на менаџерски вештини и искуства за време на студирањето. Ова е само дополнително зајакнато со нашата политика на „отворени врати“ каде професорите се лесно достапни за лични консултации, менторства, телефонска или е-маил комуникација!

Наставата ја организираме во мали групи (<18 студенти) со цел да се постигне високо ниво на меѓусебна интеракција и споделување на заклучоци, искуства и зголемено внимание посветено на развојот на самите вештини. Самите предавања вклучуваат значителна количина на практични примери, студии на случај и симулациони вежби. Кај редовните студенти, во самата програма е предвидена пракса во реалниот бизнис свет, минимум еден ден од неделата, студентот посетува партнерска организација според план грижливо подготвен од координатор за практична настава.

logo na BAS

10

ГЕНЕРАЦИИ СТУДЕНТИ

600

ДИПЛОМИРАНИ МЕНАЏЕРИ

500

УНАПРЕДУВАЊА ИЛИ ВРАБОТУВАЊА

100

ТРАНСФЕРИРАНИ СТУДЕНТИ

...Дефинитивно БАС е високообразовна установа за професионални менаџери, која го премостува јазот меѓу теоријата и реалниот деловен свет...

Јулиа Коруновска
Студент во втора година на Бизнис Менаџмент

На мое огромно задоволство и јас сум еден од стипендистите на БАС и од мое лично искуство можам да споделам дека во досегашното мое студирање се стекнав со многу компетенции благодарение на теоријата која ја изучуваме, но и благодарение на практичната настава во нашите партнерски организации.

Божидар Николовски
Студент во втора година на Бизнис Менаџмент

ПРИЈАВИ СЕ УШТЕ ДЕНЕС!

Одбери една од опциите за која си заинтересиран/а и пополни ја пријавата.