Preaload Image
elena

Елена Блажевска

Community manager во Dorado games

Уживав во студентските години, а огромна причина за тоа е атмосферата на БАС и односот на сите професори. По дипломирањето се уверив дека БАС е една од најдобрите одлуки што сум ги направила.