Preaload Image
матеј

Матеј Поповски

Комерцијалист во „Супер 5ка“

БАС е доказ дека студените заслужуваат внимание и почит. Единствената повратна информација за којашто сум горд и благодарен. БАС е мост кој ги поврзува студентите преку Еразмус+ програмата со реномираните универзитети. Едноставно, БАС е чекор пред другите!