Preaload Image
jovana micevska

Јована Мицевска

Професионален спортист

БАС ме научи креативно да размислувам, да го насочам моето внимание кон актуелни теми од областа на бизнисот и менаџментот и ми даде насока кон остварување на мојот сон како успешен претприемач. Задоволство е да се работи со врвни професори од кои можеме многу да научиме. Знам дека БАС е мојот правилен избор.