Preaload Image
Ana Marija Mojanovska (2)

Ана Марија Мојановска

Студент во втора година

„БАС е моето второ семејство. Образовна институција која ми го креира животниот патоказ на мојот успех. Кога го правите нештото со љубов и желба, тогаш знаете дека сте на вистинскиот пат.“