Закажи термин за професионална ориентација

Пишете ни

Тестирањата започнуваат во 12:00 часот, на датумот од Вашата пријава во просториите на Бизнис академијата Смилевски.

БАС Скопје

  • Адреса: Јане Сандански 111, локал 2
  • Телефон: (389) 02 2455 754
  • Email: bas [at] bas.edu.mk

БАС Битола

  • Адреса: Херцег Нови, број 6
  • Телефон: (389) 047 225 218
  • Email: bas [at] bas.edu.mk