Сакаш ли да студираш современо, практично
и веднаш применливо?

РЕЗУЛТАТИ ОД КОНКУРСОТ ЗА СТИПЕНДИИ 2019

Во периодот пред летните одмори БАС го одржа традиционалниот конкурс за доделување на стипендии за запишување во новата студиска година 2019/2020.

Во продолжение е ранг листата на кандидати кои освоија стипендии во висина од 20% до 90% од вкупната школарина за студиите на прв циклус по Бизнис менаџмент.

Кандидат Износ на стипендија
Марјан Трајчевски € 4050.00
Валентин Талевски € 2700.00
Емилија Петровска € 2700.00
Кристина Поповска € 2700.00
Арјан Рушидовски € 2250.00
Ева Кантарџиевска € 2250.00
Марија Здравеска € 2250.00
Илија Бабунски € 1800.00
Дона Алушовска € 1800.00
Марија Магдалена Наумовска € 1800.00
Кирил Јовчески € 1350.00
Теодора Трајковска € 1350.00
Беса Хасани € 1350.00
Мартин Велјановски € 1350.00
Александар Крклински € 1350.00
Филип Михајловски € 1350.00

Бизнис академијата Смилевски им честита уште еднаш на своите стипендисти и идни студенти!