Мора да се најавите на сајтот за да може да го пополните тестот. Пријавете се со вашиот јузернејм/емаил и лозинката која ја креиравте при регистрацијата. Доколку сте ја заборавиле лозинката, искористете ја опцијата Forgot password и ќе добиете насоки на вашиот мејл!


НАТПРЕВАР ЗА
СТИПЕНДИИ

Ден
Час
Мин
Сек

Матурант или на возраст до 22 години, пријави се на натпреварот и можеш да освоиш стипендија до 60% од школарината на студиите по бизнис или маркетинг менаџмент!

Да, ќе се пријавам!
Не, благодарам, не сум за стипендија :)