БАС

Новости за Бизнис Академија Смилевски - БАС

Соопштение за колективен годишен одмор

Почитувани, 

Ве известуваме дека вработените во Академијата ќе користат годишен колективен одмор во период од 23.07.2018 до 10.08.2018. За било какви информации во тој период може да се обратите на еден од следниве контакти: 070 317 487, 077 926 435, 070 343 605 или на bas@bas.edu.mk.

Ви посакуваме пријатни летни одмори.