БАС

Новости за Бизнис Академија Смилевски - БАС

Известување за отпочнување со работа

Почитувани,

Бизнис академијата Смилевски ви соопштува дека од понеделник 15.01.2018 година, започнува со работа. Со нови сили за уште поголеми напредувања во менаџерското образование, стартува летниот семестар од генерацијата 2017/2018 година. Среќни празници на сите студенти и среќно во идните студентски авантури!

Со почит,

БАС