БАС

Новости за Бизнис Академија Смилевски - БАС

Конкурс за стипендии

Конкурс за стипендии

 

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ ЗА РЕДОВНИ СТУДИИ ПО МЕНАЏМЕНТ

Бизнис академијата Смилевски - БАС, со огромно задоволство распишува конкурс за стипендии за студенти кои ќе извршат трансфер на своите студии од други факултети во БАС.

Рокот за пријавување е до 23 септември 2018 година преку страницата на БАС или на мејлот stipendii@bas.edu.mk.

Местата се ограничени, затоа пријавете се уште денес!