Пријава за учество!
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.
Назад кон bas.edu.mk

Назад кон веб страницата на Бизнис Академија Смилевски - БАС (bas.edu.mk)

Предметен фокус: Дигитални менаџмент предизвици и бизнис модели

Мисија: Споделување на искуства и размена на технологии преку менаџерските предизвици поврзани со дигитализацијата и промената на бизнис моделите како ефект од дигиталната трансформација
Повеќе информации
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.
Пријава за учество!
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.

Апстракт и труд:

Апстракти: 30.09,
Труд: 01.11.23г.

Рок за пријавување:

Најдоцна до 01 ноември 2023г.

Поддршка:

02 / 2455 754 или simpozium@bas.edu.mk

Локација:

Наскоро...

Предметен фокус:

Дигитални менаџмент предизвици и
бизнис модели

Цели на предметниот фокус:

 • Споделување менаџерски искуства и научени лекции поврзани со промените на бизнис операциите под влијание на дигитализацијата и дигиталната трансформација.
 • Споделување на менаџерски предизвици претстојат во иднината.
 • Согледување на трендови во развој на дигитални бизнис модели.
 • Потреби за воведување на дигитализација и вештини за дигитална трансформација во образованието.

МЕНАЏЕРСКИ МУАБЕТИ 6

Панел дискусија
Artboard 2 copy 2

Дигитализацијата го промени бизнисот каков што го познаваме, а менаџерите се исправени пред нови предизвици но и можности за иновации. Придружете се на шестата панел дискусија „Менаџерски муабети: Влијанието на дигитализацијата врз бизнисите и менаџерите“, каде ќе дискутираме за влијанието на дигитализацијата врз бизнисите и како менаџерите можат да се приспособат на оваа нова реалност.

На овој панел, ќе слушнеме искуства и идеи од стручни говорници кои се справуваат со предизвиците на дигитализацијата и го менуваат начинот на кој ги водат своите компании. Ќе се фокусираме на предностите на дигитализацијата за бизнисите, пречките и можностите за имплементација, како и на новите улоги и вештини потребни на менаџерите во оваа современа ера.

Доколку сте заинтересирани да дознаете повеќе за влијанието на дигитализацијата и како тоа влијае на вашата улога како менаџер, придружете ни се на панел дискусијата. Очекувајте интересни и динамични разговори, споделување на искуства и многу идеи. Пријавете се сега и бидете дел од овој традиционален настан. Ви гарантираме дека ќе имате шанса да го проширите своето знаење и мрежата на професионални контакти.

Ненад Дафинчевски

Модератор на настанот

Harrison Hudson

WordPress Dev.

Elizabeth Sofia

WordPress Dev.

Lucy Evelyn

Ui/UX Designer

БАС Симпозиум 7: Дигитални менаџмент предизвици и бизнис модели

Откријте ги идните менаџерски предизвици и дознајте нешто повеќе од водечките експерти и успешни менаџери од различни области!

Пленарни излагања

Слушнете излагања на успешни менаџери кои ќе споделат свои значајни искуства и ставови околу тековните и идни менаџерски трендови и предизвици!

Панел дискусии

Учествувајте во динамичната панел дискусија за актуелните предизвици во менаџментот, поврзани со дигитализацијата и иднината на бизнисите.

Практични примери

Преку авторите на симпозиумот дознајте за пошироките случувања во индустријата, откријте нови практични алатки, рамки и стратегии кои можете да ги примените во вашата организација.

Можности за вмрежување

Поврзете се со истомисленици, професионалци во вашата област и проширете ја вашата мрежа на деловни соработници.

Саем на партнерски организации

Запознајте ги партнерите и менторите на БАС кои го овозможуваат поврзувањето на теоријата и праксата за нашите студенти!

Пост-симпозиумски ресурси

Пристап до ексклузивни ресурси, стручни и научни трудови и експерти од бизнисот и образованието во менаџментот за зајакнување на вашето знаење, вештини

Учество без труд

10
Панел дискусија „Менаџерски муабети“
Networking
Кетеринг и пијалок

Учество
со труд

(максимум три автори)
60
/труд
Сертификат за учество и зборник на трудови
Панел дискусија „Менаџерски муабети“
Кетеринг и пијалок
50-80% попуст за студенти и партнерски организации на БАС
Сите претставници од партнерски организации и надворешни соработници добиваат 50% попуст на цената за учество со труд (3000 ден). Сите студенти во РСМ со заверен тековен семестар (зимски 2023/2024) добиваат 80% попуст на учеството (1000 ден.)

Котизација за учество

Котизацијата се однесува на трошоците за публикација на зборник на апстракти и зборник на трудови, трошоци за организација на настанот, кафе паузи и закуски.

На еден труд можат да се пријават најмногу до тројца автори;

Рок на уплата на котизација е 25.11.2023г.

Учесниците сами ги сносат трошоците за пат, сместување и котизација.

0 %
Projects Success
0 k+
Trusted Client
0
Awards & Recognition
0 +
Professional Team

Latest Blogs

 • All Post
 • Uncategorized
 • Блог | Менаџментот во пракса
 • Објави во билтенот
  •   Back
  • Специјалистички трудови
  • Службени објави
  • БАС | Симпозиум
  • БАС | Конференција
  • Зборник на апстракти (симпозиуми)
  • Зборник на трудови (симпозиуми)
  • Зборник на апстракти (конференции)
  • Зборник на трудови (конференции)
  •   Back
  • Зборник на апстракти (симпозиуми)
  • Зборник на трудови (симпозиуми)
Load More

End of Content.

Our Partners

For Newsletter Subscribe Us

Procuring education on consulted assurance in do. Is sympathize he expression Mr. no travelling. Preference he he at travelling.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

НАТПРЕВАР ЗА
СТИПЕНДИИ

Ден
Час
Мин
Сек

Матурант или на возраст до 22 години, пријави се на натпреварот и можеш да освоиш стипендија до 60% од школарината на студиите по бизнис или маркетинг менаџмент!

Да, ќе се пријавам!
Не, благодарам, не сум за стипендија :)