Preaload Image

Уписите се во тек!

КОМПЛЕТНО ОНЛАЈН ИСКУСТВО

Веќе цела деценија БАС употребува онлајн платформа за студиите по менаџмент. Како студенти, имате пристап до сите материјали, презентации, испити и документи 24/7 онлајн!

СТУДИРАЈ СЕГА, ПЛАЌАЈ НА 36 РАТИ

Во заеднички договор со БАС, студентите можат да одберат динамика на плаќање на школарината на рати!

ПРАКСА И ТЕОРИЈА НА ЕДНО МЕСТО!

Главен акцент на професионалните студии по менаџмент е стекнувањето на практични знаења и искуства, веднаш применливи во реалниот бизнис!

ПРЕФРЛИ СЕ ОД ДРУГ ФАКУЛТЕТ

Преку ЕКТС програмата, БАС овозможува префрлување на предметите од друг факултет и обезбедување на континуитет на студиите!

ОДБЕРИ НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:

Во заеднички договор со БАС, студентите можат да одберат динамика на плаќање на школарината на рати!

3600ЕУР

ЦЕЛОСНА ШКОЛАРИНА

100ЕУР

МЕСЕЧНО

XX ЕУР

ПО СОПСТВЕНА ДИНАМИКА

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

БАС е високообразовна, стручна школа каде се изучува практичен менаџмент на оперативно и стратегиско ниво. Тоа значи, дека во БАС студентите го изучуваат менаџментот, онаков каков што е во праксата!

Lorem ipsum dolor sit amet, adhuc labores honestatis pro ne. Pri tantas epicuri inciderint te, nibh efficiendi disputationi ex pri. At facer theophrastus eum, has nulla bonorum vituperata at. Eos utroque consequuntur an, case solum his ei.
Lorem ipsum dolor sit amet, adhuc labores honestatis pro ne. Pri tantas epicuri inciderint te, nibh efficiendi disputationi ex pri. At facer theophrastus eum, has nulla bonorum vituperata at. Eos utroque consequuntur an, case solum his ei.
Lorem ipsum dolor sit amet, adhuc labores honestatis pro ne. Pri tantas epicuri inciderint te, nibh efficiendi disputationi ex pri. At facer theophrastus eum, has nulla bonorum vituperata at. Eos utroque consequuntur an, case solum his ei.
Lorem ipsum dolor sit amet, adhuc labores honestatis pro ne. Pri tantas epicuri inciderint te, nibh efficiendi disputationi ex pri. At facer theophrastus eum, has nulla bonorum vituperata at. Eos utroque consequuntur an, case solum his ei.

НАШИТЕ СТУДЕНТИ ВЕЛАТ: