Preaload Image
50procenti-ran-upis

Кампања: Ран Упис за редовни студенти

Во тек е камања за ран упис на редовни студенти во БАС на студиската програма по бизнис менаџмент. Промотивниот попуст е 50% на школарината и важи за сите три години од студиите. Студиската програма е 3-годишна со 180 ЕКТС, а повеќе детали за програмата можете да погледнете тука.

 

За подетални информации и уписи контактирајте ги нашите колеги:

Наташа Коцевска (БАС Скопје): 02/2455 754

Тони Соклевски (БАС Битола): 047/225-218

Leave A Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.