Дали се гледаш себеси како иден менаџер?
Ако да: 50% попуст на школарината специјално за тебе!

ПРИЈАВИ СЕ ВЕДНАШ И РЕЗЕРВИРАЈ ГО СВОЕТО МЕСТО!

Во БАС централниот фокус ни е на едно нешто: Создавање на врвни, искусни и професионални менаџери за сите сфери на бизнисот! Создаваме менаџери кои се подготвени да го водат бизнисот и да ги носат вистинските одлуки!

Ако се сметаш себеси за иден менаџер и лидер, тогаш за тебе имаме специјална понуда која ќе те натера да размислиш и одлучиш, но тоа ќе мора да го направиш БРЗО!

За пријава до 29.02.2020 г. добиваш 50% попуст на вкупната школарина за студиите по Бизнис менаџмент!

Слободни се само 10 места по локација (Скопје и Битола), па затоа пријави се час поскоро! Пополнувањето на местата е по принципот прв пријавен - прв услужен!

Услови за промоцијата

Промоцијата се однесува за матуранти завршени помеѓу 2018 и 2020 година со положена државна матура!

Попустот го добива секој кандидат кој заедно со пополнетата пријава од десната страна, ќе потпише преддоговор за студирање и ќе уплати 200€ уписнина најдоцна до 29.02.2020г..

За повеќе информации: 02/2455 754 (Ск) и 047 225 218 (Бт)

Одберете локација за студирање:

Скопје
Битола